Üröm

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

3 lakásos társasházban vált elérhetővé egy minden elemében családi ház hatású, újszerű állapotú, nappali + 5 szobás, 168+28 nm alapterületű, klimatizált ingatlan, privát terasz és kert kapcsolattal, 3 garázsbeállóval és tárolóval.

A praktikus kivitelezésnek köszönhetően a közös lépcsőházból lakásba lépve máris egy családi házban érezhetjük magunkat, mely 200-250 nm privát kertrésszel és hangulatos, 28 nm-es terasszal rendelkezik.
Épített kandallóval ellátott amerikai konyhás nappali, 4 háló, 2 fürdő, dolgozószoba, kamra és gardrób elosztásban.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá 3 nagyméretű garázsbeálló, egyenként 17-21 nm alapterülettel, illetve egy 14 nm-es zárható tároló.

A lakás fűtését és melegvíz ellátását egy 3 éve beépített kondenzációs gázkazán biztosítja, mely radiátoros és padlófűtéssel párosul.
A jogilag és fizikailag egyaránt elkülönülő ingatlan saját villany, víz és gázórával rendelkezik, átlag fogyasztása a jelenlegi felhasználás mellett gázból 200 köbméter/hó, villanyból 220 kw/hó.

A 2001-ben, 30 cm-es porotherm téglából épült, Bramac beton tetőcseréppel fedett ház kivételes műszaki és esztétikai állapotnak örvend.

Az ingatlan 154.9 millió forintos vételárán felül fizetendő a 3 garázs és privát tároló ára (15M Ft), így az együttes irányár 169.9 millió forint.

Az ingatlanról készült bemutatóvideót megtalálja a "Bedő Balázs ingatlan" nevű YouTube csatornámon.

További információkért, időpontért várom hívását!

Play Video
további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén