Üröm

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Ürömön, a méltán közkedvelt Rókahegyen eladó egy csodálatos, örökpanorámás, összközműves, 914 négyzetméteres belterületi telek, bruttó 270 nm-es épület helyezhető rá.

A telek a Fenyves utcában, Rókahegy legmagasabb pontján helyezkedik el, éppen ezért gyönyörködhetünk a lenyűgöző panorámában. A telekre tervezhető házból a Nagy kevély hegy látványa tökéletesen élvezhető.

A teleknek a besorolása LK1 30 %-ban beépíthető, a legmagasabb építménymagasság 5,5 méter, a zöldterület mértéke 50 %. Körbejárható családiház, vagy két albetétes ikerház is építhető rá.
A telek új parcellázás, de a környéken már csodálatos házak bújtak ki a földből, nagyon kedves családok élnek a szomszédos utcákban.

Meleg szívvel ajánlom nyugalomra vágyóknak, természetkedvelőknek, állatbarátoknak.
A közelben rengeteg kirándulóhely van, túraútvonalon eljuthatunk a Róka-hegyi sziklaudvarba, a Teve-sziklához. Nem véletlenül emlegetik a Róka-hegyet a főváros Grand Canyonjaként.

A Csillaghegyi strand 5 perc, az Árpád híd 10 perc, bevásárlóközpont 10 perc, a Belváros 20 perc alatt elérhető.

A szomszédos három telek, vagy akár egyben is megvásárolható, melyek mérete és ára:
1099 nm, 132.700.000 Ft
1125 nm, 135.800.000 Ft
1135 nm, 137.000.000 Ft

Pár koncepcióházat gondolatébresztőnek feltöltöttem, további információért, megtekintési szándékáért forduljanak hozzám bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, illetve az építészeti tervezésben, kivitelezésben is segítséget nyújt.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén