Pilisszentkereszt

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Pilisszentkereszten hegyekre néző, gyönyörű és különleges, nettó 49 m2 alapterületű, 2 hálószobás, 1 fürdőszobás, kamrás és mosókonyhás, kertes családi ház vált elérhetővé, 971 m2-es telken.

A családi ház földszintje 49 m2-es, amelyben helyet kapott 2 hálószoba, egy fürdőszoba, kisseb nappali konyha egyben, mosókonyha, valamint egy 12 m2-es erkély. A tetőtér beépítésre kiválóan alkalmas, felvezetésre került a víz, fűtés, áram. További 30 m2 alapterülettel bővíthető a családi ház.

Az ingatlan:
– 2001-ben épült, B 38-as téglából,
– 971 m2-es telek, Lf1-es besorolás, 30% beépíthetőség
– Hőszigetelt fa nyílászárók, Zsalugáter,
– Szigetelés a tetőn 30 cm-es közét gyapot,
– Fűtéséről Gaz cirkó, fa tüzelésű kályha gondoskodik,
– Telken egy fedett kocsibeálló, egy kisebb táróló kapott helyet
– Délkeleti tájolású,
Pilisszentkereszten, átmenő forgalomtól mentes, túrázóktól távolabb eső, csendes utcában található az ingatlan. A telek körbezárt, utcafront nélküli. A hegyek közelsége, a zöld környezet mesébe illő hangulatot teremt. A szomszédokat is dús növényzet választja el tőlünk, a konyhából, és a teraszról a hegyeket láthatjuk, nem messze egy patak található.
Intim, jól elhatárolt lokációhoz képest infrastrukturálisan jól ellátott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, buszmegálló Dobogókőre, Pomázra. Azaz 30percre található HÉV megálló, becsatlakozva közvetlenül a budapesti vérkeringésbe.
JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM:
Fiatal egyedülállóknak, pároknak, és mindazoknak, akiknek a természet közelsége, a csend és a béke első helyen van.
Kifejezetten jó választás lehet hétvégi háznak, nyaralónak is, mivel mind a négy évszakban lehet használni, az alapterületnek köszönhetően könnyen, és alacsony költségből fenntartható, akár ki is adható.

Az első megtekintési nap, 2023.03.03.-a, péntek.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén