Nagytarcsa

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Eladó Nagytarcsán egy csendes, nyugodt, kertvárosias hangulatban egy csodálatos sorház szélső épülete, amelyhez gyönyörű, nagyméretű kert is tartozik, kültéri medencével.

Jókai utca, 780 nm-es telek, 180 nm-es délnyugati fekvésű 6 szobás , 2 fürdőszobás ház, melyhez három autó beállására van fedett gépkocsitároló kialakítva, de további autók parkolására is van lehetőség.

A szigetelt ház fenntarthatósága rendkívül alacsony, nem haladja meg a most kalkulált rezsiösszegeket. A meleget cirkó biztosítja hőbefúvással, napkollektor gondoskodik az energiaellátásról.

A klimatizált és riasztóval felszerelt ingatlan minden igényt kielégít, amennyiben teljes pihenésre vágyunk. Többek között nagy méretű kültéri medence, jakuzzi, játszósarok/sportpálya, közel 60 négyzetméteres nyárikonyha, amely a nyári kerti partik színtere. A kamerákkal, öntözőrendszerrel kialakított gyönyörűen parkosított díszkertben élvezhetjük a pihenést.

Karnyújtásnyi távolságban van iskola, óvoda, bevásárló központ, a közelben lévő M0-ás autópályán pedig szinte bárhová könnyedén eljuthatunk.

Opcionálisan megvásárolható a mellette lévő, 820 nm-es telek 39,9 Millió forintért, valamint egy 400 nm-es gyönyörű, délnyugati fekvésű, összközműves 25 %-ban beépíthető telek 11 Millió forintért, részben parkosított kerttel, 4 négyzetméteres tárolóval.

Kérem tekintse meg az ingatlanhoz kapcsolódó videót, kérdés esetén pedig szívesen állok rendelkezésére.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén