Göd

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Alsógödön, az Oázis lakóparkban 2017-ben épült, 3 lakásos, sorház jellegű épületben eladó egy rendkívül igényesen és jó minőségben megépített és karbantartott, duplakomfortos, kertkapcsolatos lakás.
A 248 m2-es telken lévő lakás nettó alapterülete 93 m2, a hátsó terasz fedett, 10 m2, oldalponyvával részben téliesített – a hátsó kert füvesített, a kerti locsolást 220 literes esővíztartály segíti, található benne dísz- és fűszernövények mellett többféle gyümölcsfa is. Oldalt a szomszédokkal egyetlen közös falon tároló található, 4.1 m2-es, salgópolccal szerelt. Az előkertben virágok és tuják mellett akár két autónak is jut hely, de a ház előtt is lehetséges a parkolás.
A főbejáraton belépve az előtérben lévő beépített szekrény az ár részét képezi. Az innen nyíló fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel szerelt, ablakos. Az előtérből az összesen 26.5 m2-es amerikai konyhás nappaliba léphetünk be, a komplett, minőségi gépekkel szerelt konyhabútor ugyancsak az ár részét képezi. A földszinten található még egy 8 m2-es háló, jelenleg dolgozónak használva, illetve egy 2.4 m2-es kamra is.
Az emeleten három hálószoba és egy kádas fürdőszoba található.
Minden rezsi egyedileg mérhető, az átlag fogyasztás 25e Ft-ból kényelmesen kihozható havonta, a fűtés és a melegvíz kombicirkóról üzemel, a földszinten a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel, máshol radiátorokkal.
További extrák: a nappali teraszajtón elektromos fémredőny, minden nyílászárón szúnyogháló, a teljes házat biztosító riasztórendszer, biztonsági ajtó.

Az M2-es autópályán Budapest negyed óra alatt elérhető, így kiváló lehetőség azoknak, akik agglomerációban keresnek megoldást lakhatásukra családjukkal. Extra: az alsógödi fürdő sétatávolságra, így a pihenés, rekreáció is hatékonyan megoldható.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, további kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!
Szűcs Attila, Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
Pushed to Media Folder.
The file was added to the website's media folder, you can now use it from the there.
Reset
Reset
       Share Page Link :
       ×
       General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
       For more generic requests, go ahead and send your message.
       ×
       Approve Page

       When the page is ready, click the green button to signal to the webmaster that this page is approved.

       there was some error. Please try again.
       ×
       Page Approved
       Desktop Tablet Mobile
       Back to Standard View
       You Ran Out of Website Slots

       That's great!
       It means you're growing & onboarding more clients!
       Don't let it stop you

       Once you're done, click here to validate the website

       There was some error. Please try again.