Dunavarsány

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Dunavarsányban kínálunk megvételre egy teljesen kiépített, engedélyekkel rendelkező, jelenleg is üzemelő, széleskörű vállalkozási tevékenységekre alkalmas, 2 hektár területű birtokot!
A terület erdőkkel határolt, több úton megközelíthető, így szeparálható, rendezett. A jelenlegi létesítmények a következőek:
Egy teljes körűen felújított, 800 nm-es, 4 csillagos, 17 szobás, 40 férőhelyes panzió étteremmel, HACCP szabvány szerinti konyhával, mosodával, wellness részleggel, valamint egy közel 200 nm-es, rendezvények lebonyolítására alkalmas fedett, téliesíthető terasszal, ami pultrendszerrel, konyhával, külön mosdókkal, zuhanyzókkal felszerelt. A panzió tetején egy 180 nm-es nappali + 4 hálós tulajdonosi lakrész van, az épület mellett pihenőpark kerti tóval, kisvasúttal, élményparkkal, játszótérrel, térkövezett kocsibejáróval és 18 férőhelyes parkolóval (a terület közvetlen környezetében akár 50 autó is tud parkolni). A rendezvények lebonyolítása megoldott, esküvők és céges rendezvények állandó helyszíne, melyeket a téliesítés miatt az időjárás sem befolyásol már.
Az áramellátást egy 200 napelemmel kiépített, 50 kWh teljesítményű házi mini erőmű biztosítja, amely a saját fogyasztáson felül még extra bevételt is biztosíthat. A fűtésről, melegvíz ellátásról 3 gázkazán gondoskodik.
A parkosított kertben automata öntözőrendszert került kiépítésre, a locsolást fúrt kút biztosítja. A panzió, étterem minden engedéllyel, céggel együtt eladó, így a bejáratott, profitot termelő vállalkozás azonnal folytatható.
A panzió mellett egy 800 nm-es, múzeumnak berendezett szovjet katonai atombunker található, mely tárlatvezetésre kiválóan alkalmas, hiszen a meglévő gyűjteménnyel együtt kerül átadásra. Mellette található még egy kisebb, 100 nm-es atombunker is, mely jelenleg borospinceként üzemel, illetve van pénztár épület is.
A vállalkozás több pályázati lehetőséget, további fejlesztési lehetőségeket biztosít, valamint a mellette lévő, külön megvásárolható lovarda mögött és mellett is vannak még fejleszthető, üres területek, akár különálló megközelíthetőséggel is (külön helyrajzi számon, 309 M Ft).
További kérdésekkel, megtekintési időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal!
Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén