Dunavarsány

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Dunavarsányban kínálunk megvételre egy teljesen kiépített, engedélyekkel rendelkező, jelenleg is üzemelő, széleskörű vállalkozási tevékenységekre alkalmas, közel 5 hektár területű birtokot!
A terület erdőkkel határolt, több úton megközelíthető, így szeparálható, rendezett. A jelenlegi létesítmények a következőek:
Egy teljes körűen felújított, 800 nm-es, 17 szobás, 40 férőhelyes panzió étteremmel, HACCP szabvány szerinti konyhával, mosodával, wellness részleggel, valamint egy közel 200 nm-es, rendezvények lebonyolítására alkalmas fedett, téliesíthető terasszal, ami pultrendszerrel, konyhával, külön mosdókkal, zuhanyzókkal felszerelt. A panzió tetején egy 180 nm-es nappali + 4 hálós tulajdonosi lakrész van, az épület mellett pihenőpark kerti tóval, kisvasúttal, élményparkkal, játszótérrel, térkövezett kocsibejáróval és 18 férőhelyes parkolóval (a terület közvetlen környezetében akár 50 autó is tud parkolni). A rendezvények lebonyolítása megoldott, esküvők és céges rendezvények állandó helyszíne, melyeket a téliesítés miatt az időjárás sem befolyásol már.
Az áramellátást egy 200 napelemmel kiépített, 50 kWh teljesítményű házi mini erőmű biztosítja, amely a saját fogyasztáson felül még extra bevételt is biztosíthat. A fűtésről, melegvíz ellátásról 3 gázkazán gondoskodik.
A parkosított kertben automata öntözőrendszert került kiépítésre, a locsolást és a lovardák vízellátását fúrt kút biztosítja. A panzió, étterem minden engedéllyel, céggel együtt eladó, így a bejáratott, profitot termelő vállalkozás azonnal folytatható.
A panzió mellett egy 800 nm-es, múzeumnak berendezett szovjet katonai atombunker található, mely tárlatvezetésre kiválóan alkalmas, hiszen a meglévő gyűjteménnyel együtt kerül átadásra. Mellette található még egy kisebb, 100 nm-es atombunker is, mely jelenleg borospinceként üzemel, illetve van pénztár épület is.
Egy külön helyrajzi számon található 2 lovarda, melyek összesen 70 ló tartására alkalmasak: istállók, fedett zárt karámok, 3 kifutó és nyeregház is van. A területen található még egy modern, felújított, szaunával ellátott különálló 3 szobás téliesített faház, amihez tartozik egy fedett úszómedence, valamint két különálló ház, az egyik 3 lakásos, a másik 2 lakásos. A lakások külön mérőórával rendelkeznek, az épületek fűtését és melegvízellátását gáz kombi cirkó biztosítja – mindegyik ingatlan jelenleg bérbe van adva (a lovardák is), így komoly bevételi kiegészítést biztosíthatnak.
A vállalkozás több pályázati lehetőséget, további fejlesztési lehetőségeket biztosít, valamint a lovarda mögött és mellett is vannak még fejleszthető, üres területek, akár különálló megközelíthetőséggel is.
További kérdésekkel, megtekintési időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal!
Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
Pushed to Media Folder.
The file was added to the website's media folder, you can now use it from the there.
Reset
Reset
       Share Page Link :
       ×
       General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
       For more generic requests, go ahead and send your message.
       ×
       Approve Page

       When the page is ready, click the green button to signal to the webmaster that this page is approved.

       there was some error. Please try again.
       ×
       Page Approved
       Desktop Tablet Mobile
       Back to Standard View
       You Ran Out of Website Slots

       That's great!
       It means you're growing & onboarding more clients!
       Don't let it stop you

       Once you're done, click here to validate the website

       There was some error. Please try again.