Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Rákoskeresztúron, percekre tömegközlekedéstől, mégis csendes, családi házas övezetben eladó egy 3 generációssá alakított, remek állapotú, 2001-ben épült családi ház 712 m2-es telken.
Az igazi különlegessége jelenlegi felhasználása: a három, teljesen külön bejárattal rendelkező lakrészből kettő rövid távú kiadással hasznosított, mely remek bevételkiegészítést ad a tulajdonosnak: a kerületben ritkaságnak számító hasznosítás és a 80 százalék feletti kihasználtság mindig komoly pozitív mérleget mutat.
Az alaprajzon látható elosztás a következő:
Lakás 1: 60 m2, előtér, amerikai konyhás nappali, nagy hálószoba és zuhanyzós fürdő, rövid távú kiadással jelenleg is üzemeltetett, innen nyílik egy 29 m2-es terasz
Lakás 2: 28 m2, amerikai konyhás nappali, 3 főnek alkalmas háló és zuhanyzós fürdő, rövid távú kiadással jelenleg is üzemeltetett
Lakás 3: 62 m2, előtér, konyha, 3 hálószoba és egy nagy kádas, bidés fürdőszoba, mely jelenleg nem üzemeltetett, de minden további nélkül felhasználható erre a célra is.
Tulajdonosváltásnál természetesen újraengedélyeztetés szükséges, azonban a kerületben annyira kevés hasonló vállalkozás üzemel, hogy a kerület örül az ilyesfajta hasznosításnak, ezért gördülékeny az ügyintézés.
Az épület és a belső is remek állapotban van, a teljes ház fűtéséről Ariston cirkó gondoskodik, a födém és a lábazat is vastag szigetelést kapott, a melegvízellátást villanybojlerek biztosítják. Mindhárom lakásban van inverteres klimatizálás.

Az épület szükség esetén bővíthető: további 80 m2 beépíthető a tetőtérben. A terasz alatti tárolóban eltárolható minden kerti szerszám – a kert fúrt kútról, automata öntözőrendszerrel locsolható. Az utcafront felől jelenleg egy autónak van autóbeállási lehetőség, de ez ugyancsak bővíthető a ház mellett, igény szerint.

Az épület kiválóan alkalmas a jelenlegi bérbeadás folytatására, de 3 generációnak össze- vagy szétköltözésre is. Az ár részét képezi a Lakás 1 és 2 összes gépesítése és bútorzata is!

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, további részletekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén