Budapest XVII. kerület Rákoscsaba

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

XVII. kerület kedvelt, kertvárosi részén eladó újszerű 2 szintes, 5 hálószobás, 260nm-es energiahatékony alápincézett kétgenerációs családi ház 740nm-es telken.
A meghirdetett ár 85%-os készültségre vonatkozik egyben.
Emelt szerkezetkész állapot – átadás akár hónapokon belül.
Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók vevő igényei szerint választhatók.
A kivitelezése során régi családi ház lett falig visszabontva (csupán a főfalak maradtak) kibővítve és magas minőségben újjáépítve.
Mindkét szint összkomfortos, nappali plusz 2, illetve 3 hálóval rendelkezik, külső fedett lépcsővel és ezen felül, belső lépcső is kialakításra kerülhet, közvetlen a bejárat mellett.
Szintenként:
Földszinten Étkezős konyha, hatalmas nappali, 3 külön nyíló szoba, kertkapcsolattal, dolgozószoba, előszoba, mosókonyha, külön fürdő-Wc
Külön bejáratos első emelet: Hatalmas amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló hálószoba, külön fürdő-wc.
Az építkezésnél a legfontosabb szempontok: igényes kivitelezés, minőségi alapanyagok, átgondolt tervezés, többrétegű műanyag nyílászárók, korszerű 10 cm-es külső hőszigetelés.
Jelenleg 85%-os készültségi szinten megtekinthető, igény esetén külön bejáratos lakrészek vagy belső lépcső is kialakításra kerülhet az ön elképzelése szerint.
Külön-külön is megvásárolható, ebben az esetben társasházi alapító okirat készül, telekmegosztással, és albetétek lesznek kialakítva, ennek köszönhetően, hitelezhető, függetlenül attól, hogy külön vagy egyben történik a vásárlás.
Földszinti lakás:162nm-es 109M forint jelenlegi állapotban.
Emeleti lakás: Bruttó 119nm-es +20nm terasz 79M forint jelenlegi állapotban.
A fűtés megoldható H tarifás Klímával, aljzatbetonba telepített padlófűtéssel vagy hőszivattyúval is.
Ház elött buszmegálló, 25-30 perc alatt, Köki és Örs vezér tere is elérhető, vonattal a Keleti Pályaudvar 20 perc, az M0-ás körgyűrű 5 perc autóval.
Igény esetén 100%-ban is befejezi a tulajdonos, ebben az esetben az ára 219M forint.
Az ingatlan, megfelelő választás lehet családosoknak generációk együttélése itt tényleg szeparáltan megoldható, akár befektetésre is, hiszen ha befektetésként szeretné megvenni, van lehetőség hosszú távú bérbeadásra(Akár több év) is az első naptól kezdve a tulajdonos nevében.

Első megtekintési időpont 2022. december.09.Péntek

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén