Budapest XVII. kerület Rákoscsaba

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

XVII. kerület kedvelt, kertvárosi részén újszerű, 113 m2-es, amerikai konyhás, nappali + 2 hálós, energiahatékony, emeleti lakás a hozzá tartozó telekrésszel és udvari beállóval együtt eladó. A meghirdetett ár kulcsrakész állapotra vonatkozik: a burkolatok, a szaniterek és a beltéri ajtók vevő igényei szerint választhatók.

A kivitelezése során a régi családi ház lett falig visszabontva (csupán a főfalak maradtak), kibővítve és magas minőségben újjáépítve.
Emelet: Külön bejárat, amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, külön fürdő-Wc, fedett terasz, kertkapcsolat
Az építkezésnél a legfontosabb szempontok: igényes kivitelezés, minőségi alapanyagok, átgondolt tervezés, többrétegű műanyag nyílászárók, korszerű 10 cm-es külső hőszigetelés.

Jelenleg 85%-os készültségi szinten megtekinthető, igény esetén ebben az állapotban is megvásárolható, 79M forint emelt szerkezetkész állapotban.
Kétgenerációs családi ház van megosztva, társasházi alapító okirat készül, telekmegosztással, külön bejáratos lakrészek, albetétek lesznek kialakítva, ennek köszönhetően, hitelezhető. A fűtés megoldható H tarifás Klímával, aljzatbetonba telepített padlófűtéssel vagy hőszivattyúval is.

Ház elött buszmegálló, 25-30 perc alatt, Köki és Örs vezér tere is elérhető, vonattal a Keleti Pályaudvar 20 perc, az M0-ás körgyűrű 5 perc autóval.

Első megtekintési időpont 2022. december 09 péntek. További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását..

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén