Budapest XVI. kerület Sashalom

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

JÓ ÁLLAPOTÚ, 93 m2-es + 25 m2 teraszos, cirkófűtéses, 3 szobás, de nappali + 4 hálóssá alakítható, szabadonálló családi ház SASHALOM belső részén ELADÓ!

Az épület 2016-ban komplett felújításon átesett, kívülről és födém felől is szigetelt, Sashalmon, az Őrmester utca középső részén található.
Cirkófűtéses, jelenleg 3 szobás, de könnyen nappali + 4 hálós, duplakomfortos ingatlanná alakítható, ahol a 25 m2-es, fedett terasz további lehetőségeket biztosít.
A 687 m2-es telken az épülethez építve áll egy 100 m2-es, bontandó/teljesen felújítandó melléképület, amelyből nyílik egy 5 m2-es, zuhanyzós fürdőszoba, ahová a cirkó el lett helyezve, de ez a helyiség a mellette lévő 13 m2-es szobához könnyen visszacsatolható (így, az átalakítási terv szerinti master háló alakítható ki, a ház alapterülete pedig 97 m2-esre nőne). A legnagyobb, 25 m2-es szobában egy fatüzelésű kályha is kapott helyet, aminek saját kéménye van, megtartható, vagy akár kandallóra is átalakítható.
Minden rezsi egyedileg mért. A fürdőszoba kádas, a WC mellett bidé is van, a mosógép beépített szekrényben kapott helyet ugyanitt. A teljesen felszerelt, mosogatógépet is tartalmazó konyha az ár részét képezi.
Tehermentes, nyáron birtokba vehető. Minden nyílászáró redőnnyel szerelt, műanyag, hőszigetelő.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén