Budapest XV. kerület Rákospalota

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Szeretne eltávolodni a belváros mindennapos zajától, viszont a város vérkeringésén mégis rajta tartaná ujjait, illetve nem autóban ülve kívánja leélni életét, akkor kiváló lehetőség az Ön számára ez a kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan.

Szerkezetét tekintve egy szilárd alapokon nyugvó, statikai és energetikai szempontból (fűtés átalány 16 000Ft/hó) kifogástalan állapotban lévő, nagyméretű, 547m2 alapterületű, fákkal tarkított telken található, két lakrészből álló, 246m2 (169+37+dupla garázs+terasz+erkély) alapterületű ház.

Mivel jól elszeparálható a különálló lakrész, ezért akár kiadásra is tökéletesan alkalmas, amely által a ház fenntartási költsége 0 forintra is kényelmesen kihozható!

Az épület 10cm-es szigeteléssel, kétrétegű nyílászárókkal, cirkókazán által biztosított fűtéssel és 3 fázissal (380V) rendelkező áramellátással rendelkezik.

Még nem zavaró távolságban, de egy karnyújtásnyira található vasútállomásnak, valamint gyorsforgalmi útnak köszönhetően a környezet kiváló közlekedési potenciállal rendelkezik.

A mindennapi élet kényelméhez 1 kilométeren belül az alábbi infrastruktúra biztosított:
– bölcsőde, 2xóvoda, általános iskola;
– CBA;
– orvosi Rendelőintézet;
– Primavet állatorvosi rendelő.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén