Budapest XIX. kerület Kertváros

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Kispesten, az Üllői úthoz közel, csendes utcában átalakítás alatt lévő házrész eladó. Az épület szerkezetileg jó állapotú, az ablakok újak, az ingatlan fölötti födém fa, de minden további nélkül alkalmas a beépítésre, hasznosításra. A 61,5 m2-es házrész egyedi mérőórákkal van felszerelve, a fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan saját kertkapcsolattal rendelkezik, ahol gépkocsibeálló kialakítható.

Az utcához közeli ingatlan jelenlegi felosztása: az előszoba és a konyha nincs különválasztva, az előszobából nyílik mindkét szoba, a fürdő és a külön WC is. A konyhához kamra tartozik. A házrész jelenlegi állapota lehetővé teszi 2 szobás, amerikai konyhás nappali elrendezés kialakítását.

A házrész és a hozzá tartozó 90 m2-es kertrész tulajdonviszonya ügyvéd által készített kizárólagos használati megosztási szerződéssel kerül rendezésre, így bármely ügyintézéshez, későbbi tulajdonváltáshoz megfelelő jogi állapotot biztosít.

A tulajdonos igény esetén tudja vállalni a még hátralévő munkák (burkolás, festés, átalakítás) elvégzését, azonban az irányár az ingatlan jelenlegi állapotára vonatkozik.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen bizalommal!

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén