Budapest XIX. kerület Kertváros

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Kispesten, az Üllői úthoz közel, csendes utcában felújítandó házrész eladó. Az épület szerkezetileg jó állapotú, cseréptetős, a 44,6 m2-es ingatlan egyedi mérőórákkal van felszerelve, a fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan fölötti födém fa, de minden további nélkül alkalmas a beépítésre, hasznosításra. A házrész saját kertkapcsolattal rendelkezik, ahol gépkocsibeálló kialakítható. A telken egy 15 m2-es melléképület található, amely tárolásra kiválóan alkalmas.

A belső udvari ingatlan jelenlegi felosztása: az előszobából nyílik a két, egymás melletti szoba, a fürdő és WC, valamint a konyha, amihez kamra tartozik. A padlásfeljáró külön helyiségből, az udvarról nyílik. A házrész 2 szobás, amerikai konyhás nappali elrendezés kialakítására is alkalmas.

A házrész és a hozzá tartozó 329 m2-es kertrész tulajdonviszonya ügyvéd által készített kizárólagos használati megosztási szerződéssel kerül rendezésre, így bármely ügyintézéshez, későbbi tulajdonváltáshoz megfelelő jogi állapotot biztosít.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen bizalommal!

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén