Budapest XIV. kerület Herminamező

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Fantasztikus közlekedés mellett eladó a Hungária körúton egy legfelső emeleti, panorámás, erkélyes, világos lakás.

Hungária körút, 100 nm, 3 nm erkély, 3 és félszoba. Tartozik hozzá egy tároló a pinceszinten.

Az ingatlan 10 éve teljeskörű felújításon esett át, az elektromos vezetékeket, a cirkófűtést korszerűsítették. A tisztasági festés friss.

A meglepően csöndes, napfényes lakás délkeleti fekvésű, csodás panorámával. A Hungária körút forgalma egyáltalán nem érzékelhető.

A fűtést BAXI gázkazán biztosítja, valamint eredeti pompájában megmaradt egy csodás Zsolnai, működő cserépkályha, melyhez jólesik odakucorodni a téli estéken.
Minden mérőóra külön mérhető, felszerelésre került három klíma, mely a nyári napokon kellemes hőérzetet biztosít. A közösköltség 29 ezer forint, a teljes rezsi 50 ezer forint havonta.

A közlekedése kiváló, a 7-es busszal 5 perc alatt a Keleti pályaudvaron lehetünk, a Belváros 10 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel is. A Zugló Vasútállomás is pár perces sétatávolságra van.
Minden karnyújtásnyira található, óvoda, a kedvelt Városligeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, bölcsőde, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek.

A Városliget közelsége nagyon vonzó, 5 perc sétával már oda is juthatunk, ahol kutyasétáltatásra, szabadtéri edzésre, sportolásra, játszóterezésre van lehetőségünk.

A három és félméteres belmagasságnak köszönhetően a lakás galériázható, és rengeteg átalakítási tervvel rendelkezik. Könnyedén kialakítható belőle – a korábban is bejárati ajtóként funkcionáló – másik bejárattal két lakás.
Ha kisebb egységekre, több szobára volna szükség, akár hatszobássá is könnyedén átalakítható.
Terveket szívesen küldök, amennyiben felkeltette érdeklődését.
Ajánlom befektetőknek, családoknak, irodának, orvosi rendelőnek, esetleg munkásszállónak.

A társasházban a gáz gerincvezetéke, valamint a víz főnyomóvezetéke felújításon esett át, valamint a teljes tetőszerkezet is lecserélésre került. A tetőtér esetleges beépítésével megduplázható a teljes alapterület, így egy csodálatosan szép, 200 nm-es lakást nyerhetünk. A házban nagyon barátságos, összetartó emberek laknak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, megtekintési szándékával hívjon bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén