Budapest XII. kerület Krisztinaváros

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

12. kerület Krisztinavárosban, az egyirányú, csendes Greguss utcában eladó egy 4., legfelső emleti nappali + 5 hálós, külön fürdő-WC-s, tetőteraszos, felújított lakás. Nettó 88, bruttó 108 m2, plusz terasz.
A felújítás teljeskörű volt: a vezetékek és a parketta cseréje mellett a fürdőszoba, a nyílászárók és a térelválasztó ajtók is cserélve lettek, a konyha melletti két szoba kialakítása 2021-ben történt, használva soha nem voltak, minden tető és oldalfal hő- és vízszigetelt.
A tetőn lévő 49 m2-es, 8 m2-en fedett, kizárólagos használatú, faburkolatos terasztról teljes panoráma nyílik a Vár felé. A terasz privát, oda szinte sehonnan nem lehet látni. A lakás előtti 6 m2-es függőfolyosó lezárásra került, mivel a 4. emeleten nincs több lakás, így ez is használható saját loggiaként.
Minden egyedi mérésű, de a víz a házzal való megállapodásból adódóan korlátlan, a közös költség ezzel együtt is csak 16e Ft (vízóra tehát van, de nincs hitelesítve és így használatban).
A bútorok egy része is maradna, ezekről az árban lévő megállapodás után tudunk részletesen beszélni, azonban az ár részét képezi a komplett gépesített konyhabútor és a beépített szekrények is.
Az épület remek állapotú, több mint 100 éves múltra visszatekintő, 21 lakásos lift nélküli. Komoly megtakarításokkal rendelkezik, folyamatosak a fejlesztések, szükség esetén a javítások.

Azonnal költözhető, melyhez elég két bőrönd és már kezdheti is a pihenést kivételesen szép teraszán!

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, további kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén