Budapest XI. kerület

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

A XI. kerület méltán kedvelt részén, Allende parkban, panelprogramban részt vett, parkra néző, jó állapotú, 3 szobás lakás elérhető. Kitűnő infrastruktúra, csendes, barátságos környezet.

A földszinti, praktikus elosztású ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdő (külön WC), beépített loggia található. A világos, déli tájolású lakás felújítása a 2000-es évek közepén történt, mely magában foglalta a víz- és villanyvezetékek és nyílászárók cseréjét is. Az ingatlanhoz közös használatú tároló tartozik.

A folyamatosan karbantartott, 4 emeletes társasház panelprogramban részt vett, így az ingatlan homlokzati szigeteléssel, és új kétrétegű műanyag nyílászárókkal ellátott. A kis lakásszámú ház csendes lakóközösséggel és rendezett anyagi háttérrel rendelkezik.

A környéken óvoda, iskola, játszótér, és a mindennapi élethez szükséges összes szolgáltatás karnyújtásnyira található, ezzel praktikus és kellemes életmódot garantálva lakóinak. Ideális választás mindenkinek, akik nyugodt, békés környezetben, Buda legdinamikusabban fejlődő kerületében szeretnének élni, továbbá befektetőknek, kiadhatósága és kiváló lokációja végett.

Első megtekintési nap 2023.02.08. szerda.

További információkért, időpontért, várom hívását.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén