Budapest XI. kerület Sasad

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Eladó a 11. kerület Sasad és Farkasrét határánál egy csendes zsákutcában a képeken látható belső két szintes, jó állapotú, duplakomfortos, nappali + 3 hálós, étkezős, teraszos és télikertes, panorámás lakás. Egyedi cirkófűtéssel rendelkezik, első emeleti, a társasház a 90-es években épült, 3 lakásos.

Az ár részét képezi a komplett konyhabútor és a lépcső alatti beépített szekrény is. Kötelező megvásárolni, mivel alapító okirat szerint a lakáshoz tartozik egy nagy méretű garázs, valamint egy ebből a garázsból nyíló 2 m2-es tárolóhelyiség is, ezek ára összesen 8 millió forint.

Fontos információ: A ház három lakása egy tulajdoni lapon szerepel és ügyvédi megosztási szerződéssel vannak szétbontva a lakások és a garázsok is, így a másik két tulajdonosnak elővásárlási joga van, melyről értékesítéskor élhetnek vagy lemondhatnak. A megosztási szerződés rendelkezik a garázsokról is, melyek dologösszességként az adott lakások elválaszthatatlan részét képezik, így mindenképpen és kötelezően megvásárolandó a lakással együtt. A lakhatást és az esetleges hitelfelvételt ezen körülmény semmilyen formában nem befolyásolja – közös költség, így közös képviselet ugyanezen oknál fogva nincs.

A ház a kertet kertésszel tartatja rendben, a lakóközösség összetartó, hosszú évek óta itt élő, a ház életét közösen menedzselő és mindenről együtt döntő, ezért fontos számukra, hogy a leendő tulajdonos ebben az ingatlanban ugyanígy gondolkodjon.

A víz nincs külön mérve, azon a lakóközösség a lakók száma alapján osztozik meg, így általánydíjas, de mint fentebb írtam, minden más külön, egyedi mérésű.

A Farkasréti Általános Iskola és a Napraforgó Óvoda 2 utcányira található, a közvetlen környezetben gyógyszertár, posta, több játszótér és étterem is található, de a tömegközlekedés is kiváló: az 59-es villamos vagy a 8E busz megállója is összesen 3 perc séta.

Amennyiben egyéb kérdése lenne, esetleg megtekintési időpontot szeretne, az ingatlanban jártam és jól ismerem, keressen bizalommal!

Szűcs Attila, Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
Pushed to Media Folder.
The file was added to the website's media folder, you can now use it from the there.
Reset
Reset
       Share Page Link :
       ×
       General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
       For more generic requests, go ahead and send your message.
       ×
       Approve Page

       When the page is ready, click the green button to signal to the webmaster that this page is approved.

       there was some error. Please try again.
       ×
       Page Approved
       Desktop Tablet Mobile
       Back to Standard View
       You Ran Out of Website Slots

       That's great!
       It means you're growing & onboarding more clients!
       Don't let it stop you

       Once you're done, click here to validate the website

       There was some error. Please try again.