Budapest XI. kerület Sasad

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Kiváló helyen, csendes zsákutcában elegáns ikerházfél vált elérhetővé 2 garázzsal, 5 hálóval, 3 fürdővel, tágas – terasz és kertkapcsolatos étkezős konyhás nappalival, lehetőségteli, szaunás alagsorral, térkövezett, parkosított kerttel.

Az ingatlan osztatlan közös az ikerházfél szomszéddal, fizikailag teljes mértékben elkülönül, jogilag 50%-os tulajdonjog megvásárlásával tulajdonolható.

Azonnal költözhető, állapota lakható, műszakilag és a házkülső esztétikailag hibátlan, a belső terekben a modern megoldásokat, újszerű burkolatokat kedvelőknek ráncfelvarrás időszerű.
Emelt földszintjén előszoba, vendégmosdó és a kerthez kapcsolódó méretes terek biztosítják a napközbeni élet teljességét. Az emeletek lehetővé teszik a szobák kellő szeparáltságát, melyekhez szintenként külön fürdő tartozik. A garázs két külön automata ajtóval ellátott, ahol két méretes autó, motorok, egyéb hobbieszközök is kényelmesen elférnek. Wellness, hobbiszoba, edzőterem is kialakítható a méreteknek köszönhetően, melyhez egy hangulatos 6 személyes szauna már rendelkezésre is áll.

Elhelyezkedésének, kialakításának köszönhetően igazán értékálló és likvid ingatlan. Ahogy saját részre kiváló környezetet biztosít, úgy kiadhatósága és eladhatósága is kézenfekvő. A környéken minden szolgáltatás karnyújtásnyira, mégis egy forgalommentes zsákutcában található, ahonnan akár a Balaton, akár a belváros és természetesen a Budai régió is könnyedén megközelíthető.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén