Budapest XI. kerület Kelenvölgy

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

A XI. kerület egyik méltán legkeresettebb részén kínálok eladásra egy háromszintes ikerház felet, mely jelenleg 50%-os készültségi foknál tart, az ár a teljesen kész állapotra vonatkozik.

Duránci utca, 144,66 négyzetméter, 3 szint, galéria lehetőségével. 270 nm-es telek, amely két utcából is megközelíthető, intimebb környezetben helyezkedik el. 60 nm körüli terasz kapott helyet a földszinten, ahonnan pár lépcsővel juthatunk le a kertbe.

A közelben minden karnyújtásnyira található, iskola, óvoda, tömegközlekedés. Az épület csendes kis zsákutcából is megközelíthető autóval. A Balaton szerelmeseinek az M7-es autópálya perceken belül elérhető, még forgalomban is.

Az 1920-ban épült házat, melyet 2020-ban kezdték el átépíteni, rengeteg lehetőséget rejt magában. Jelenleg ikerház kialakítású, mindkét fele eladó. Három szint került kialakításra, szuterén, földszint nagy teraszkapcsolattal, szinteltolással a kertbe, valamint az emelet. Az emelt tetősíknak köszönhetően állógaléria is kialakítható igény szerint a teljes emeleti szint fölött, ahogy a tető engedi. Ott gyerekeknek játszórészt, könyvtárszobát, esetleg dolgozószobát, hobbihelyiséget nyerhetünk.

Az alaprajz kialakítása még nem nyerte el végleges formáját, a falszerkezetnek köszönhetően könnyedén áthelyezhetőek a falak, eltérő igény esetén. Magas minőségű anyagok kerültek beépítésre, 3 rétegű műanyag nyílászárók, hangszigetelő gipszkarton, hőszivattyús padlófűtés, és fan-coil, vagy mennyezetfűtés előkészítése is bekerült, de más igény esetén kombi cirkó is felszerelhető. 3×16 Amperes a főelosztó. A burkolatok, belső terek kialakítása az új tulajdonos igényeihez igazodik. További műszaki tartalomért kérjen tájékoztatást tőlem.

A Délnyugati fekvésű háznak a benapozása kiváló. A méretes kertben könnyedén elhelyezhető egy medence, vagy jakuzzi, napozóterasszal.

A telekrészen egy kétállásos kocsibeálló is szerepel a tervek között.

A ház a képeken látható készültségi foknál tart, a befejezésben segítséget nyújt az építész tulajdonos. A látványterv tájékoztató jellegű.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, szívesen válaszolok kérdéseire. Megtekintési szándékával hívjon bizalommal.

Amennyiben hitelre, értékbecslésre, energetikai tanúsítványra lenne szüksége, szívesen segítek.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
Pushed to Media Folder.
The file was added to the website's media folder, you can now use it from the there.
Reset
Reset
       Share Page Link :
       ×
       General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
       For more generic requests, go ahead and send your message.
       ×
       Approve Page

       When the page is ready, click the green button to signal to the webmaster that this page is approved.

       there was some error. Please try again.
       ×
       Page Approved
       Desktop Tablet Mobile
       Back to Standard View
       You Ran Out of Website Slots

       That's great!
       It means you're growing & onboarding more clients!
       Don't let it stop you

       Once you're done, click here to validate the website

       There was some error. Please try again.