Budapest XI. kerület

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Újonnan épülő, prémium anyagokból és minőségben kivitelezett, kertkapcsolatos, autóbeállós, belső két szintes, duplakomfortos ikerházfél eladó Albertfalva családi házas, csendes zöldövezetében, a Segner János utcában.
A teljes telekterület 672 m2, jelen lakáshoz tartozó, kizárólagos használati jogú zöldterület kb 250 m2.
A földszint teljes területe 80 m2, az amerikai konyhás nappali étkezővel 50 m2, de található itt egy saját fürdőszobával rendelkező szoba, valamint egy vendég WC és egy háztartási helyiség is, a nappaliból pedig a 25 m2-es terasz a saját kertkapcsolat mellett nyílik.
Az emelet 47 m2, ahol található három további, külön nyíló hálószoba, egy emeleti fürdő-WC, melyben kád és zuhanyzó is kap helyet, valamint egy 26 m2-es, fedett terasz a kertkapcsolat felé.
A jelenlegi készültségi fokból adódóan még minden burkolat választható. Minden egyedi mérésű, a prémium, 3 rétegű 2 légkamrás ablakok és a külső szigetelés miatt a rezsi minimális lesz. A főfal kimagasló hőszigetelő tulajdonságú Ytong Lambda GT tégla 45 cm vastagságban, ahogy a belső válaszfalak is Ytongból készülnek, nem gipszkartonból.
A kertkapcsolatban egy autóbeálló is kialakításra kerül.
Rugalmasan, de előre egyeztetett időpontban már megtekinthető, a jelenlegi készültség 80 százalékos, befejezés néhány hónapon belül megoldható.

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén