Budapest VI. kerület Terézváros (Nagykörúton kívül)

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Eladó a méltán közkedvelt Andrássy úton egy patinás épület harmadik emeletén, csendes, udvari, 68 nm-es lakás, melynek a belmagassága 4 méter, ezért egy csodás, tágas, tömör fából készült 9 nm-es állógaléria került beépítésre. A tulajdoni lap szerint 63 nm, a galéria területének felét is figyelembe véve 68 nm-es a lakás alapterülete.

A lakás az épület legfelső szintjén helyezkedik el, távol a forgalomtól, mégis közel mindenhez. A nappali tájolása délnyugati.

A közösköltség 15.750,- forint, amely tartalmazza a szemétszállítást, a ház takarítását és világítását, valamint a biztosítást. A víz, a gáz és az áramszolgáltatás külön mérőórás. A teljes rezsi nem haladja meg a téli hónapokban sem a 40 ezer forintot.

A lakáshoz tartozik egy 2 négyzetméteres, száraz, zárható pince, amely akár kerékpártárolásra is alkalmas. A Kodály körönd egy sarokra, az Oktogon és a Hősök tere sétatávolságra található. A Városliget és a belváros közelsége is vonzó lehet, a színházak, múzeumok gyalogosan megközelíthetőek, emellett a tömegközlekedése is kiváló. A házban lakó emberek barátságosak, összetartóak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy kérdése adódna, kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelkonstrukciót és biztosítási feltételeket is nyújt.

The ad is also available in English.
Die Anzeige ist auch in englischer Sprache verfügbar.

további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén