Budapest III. kerület Csillaghegy

Lokáció

Alapterület

Telek

Szobák

Ár

Eladó Csillaghegyen, a Dunaparthoz közel, egy csodálatos, elegáns, fantasztikus belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, felújított ház, egy hangulatos, és csendes utcában.

Gyula utca, ház 300 nm, telek 748 nm, 54 nm-es amerikaikonyhás nappali, 6 szoba, 2 fürdőszoba, szauna, edzőterem, kétállásos garázs, hatalmas teraszok, alacsony fenntartási költségek.

A földszinten a hatalmas belmagasságú, galériázott világos nappali-étkező-konyha hármas egysége uralja a teret, két nagyméretű terasz segíti a kikapcsolódást. A földszinten található egy lakó szárny, amely 3 különálló szobát (ami négy szobává alakítható) és egy minden igényt kielégítő új, padlófűtéssel rendelkező fürdőszobát tartalmaz.

A ház alsó szintjén egy fűtött lehajtóval rendelkező 2 állásos garázs található a wellness (Szauna, edzőterem, zuhany) részleggel, tároló szobával együtt.

A ház emeleti szintjén további 3 szoba található egy komoly méretű padlástérrel és fürdőszobával. A padlástérben további szobák kialakítására is van lehetőség, amely 50 négyzetméter.

A csodálatosan kialakított, öntözőrendszerrel, automata fűnyíróval ellátott nagy méretű díszkert sütögetővel kínálja a gondtalan kikapcsolódást.

MŰSZAKI TARTALOM:
A ház 2001-ben épült, és 2021-ben széleskörű felújításon esett át.
Hőforrások: Okosotthon kompatibilis hőszivattyús hűtő fűtő klímák, kondenzációs gáz kazán, fa kandalló
A mindennapi modern csúcsminőségű gasztronómiát a LUX víztisztító, Weber Grill sütő garantálja, a stabil informatikai infrastruktúráról az optikai internet, mikrotik és 3db Ubiquiti Router gondoskodik.
Okosotthon megoldások: világítás & elektromos hőszigetelt alumínium redőnyök, teljeskörű riasztórendszer, térfigyelő kamerák a kertben, okosotthon kompatibilis házimozi rendszer (4K projektor és automata vászon), kertben automata, okosotthon kompatibilis öntöző és fűnyíró rendszer, riasztórendszer

A szigetelésnek, és a modern fűtési berendezéseknek köszönhetően a rezsi rendkívül alacsony. Átlagos havi gázfogyasztás: 150 köbméter 19.000,- forint, áram: 665 kwh 25.000,- forint, víz 10.000,- forint, csatorna: 8.300,- szemétszállítás: 3.000,- forint.
Mindösszesen: 54.000,- forint a teljes rezsi mértéke havonta.
H tarifa, és napelemes rendszer igénylésének előkészítése megtörtént és beadásra került.

Bevásárlóközpont, óvoda, iskola, a Dunaparti sétány gyalogosan megközelíthető.

Amennyiben felkeltette érdeklődédét az ingatlan, kérem hívjon bizalommal.

Kollégáim a most legkedvezőbb hitelkonstrukciót megtalálják, amennyiben szükséges.

Play Video
további Ingatlanok

Felkeltettem az érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén